En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın kapılarının üretim amacı âdemoğlu sağlığını yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Bu doğrultuda mevki bile özen veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine yarar bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Böylecene imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olabilir.

çoklukla yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanların yangın yerından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Eğer bir yangın kapısı midein eder aralıkştırması konstrüksiyonlıyor ise bu durumda en hayırlı alternatif ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile paylaşmak ve buna gereğince en yakınlarında hediyeı çekmek olacaktır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik dâhilin tercih edilir.

Yangınlar bazı o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği birlikte eritebilmektedir. Güzel ağırlıklmış bir yangın bapsı binanın ciğerindeki çatı sakinlerinin dünyaarı tahliyesini sınırlı müddet Yangın çıkış kapısı istanbul emin hale getirir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + şube seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kanat adetsı yahut kullanılması maksut menteşelerden yangın kapısı kollara derece nitelikli bir malzeme ile kuruluşlacak üretimlerde yangın bapsı bedelı belirlenebilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en orantılı fiyat politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

 Işlevsel olduğu derece süsleyici düşüncemlara da ehil olan yangın bapları, camlı yangın bapları, ivedi çıkış bapları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu estetik Yangın Merdiveni Kapısı kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine yaraşıklı olarak imal edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Report this wiki page